Mededeling

Collapse
No announcement yet.

RTL-Nieuws: "Agressieve Italiaanse familie maakt droomreis tot horrorcruise".

Collapse
X
 
 • Filter
 • Tijd
 • Show
Clear All
new posts

 • RTL-Nieuws: "Agressieve Italiaanse familie maakt droomreis tot horrorcruise".

  Op https://www.rtlnieuws.nl/buitenland/...t-horrorcruise "Agressieve Italiaanse familie maakt droomreis tot horrorcruise":

  Agressieve Italiaanse familie maakt droomreis tot horrorcruise

  Je zult maar een paradijselijke cruise door de South Pacific hebben geboekt en aan boord dagenlang op je hoede moeten zijn om niet in elkaar geslagen te worden. Onzin? Nee hoor, in Melbourne zijn 23 leden van één Italiaanse familie door de politie van een cruiseschip gehaald omdat zij al dagenlang vechtpartijen uitlokten.
  Zie ook https://nos.nl/artikel/2217763-famil...rorcruise.html "Familie bezorgt vakantiegangers een horrorcruise" waar ik het volgende lees:

  "Ze waren zeer agressief", zegt passagier Lisa Bolitho tegen The Guardian. Meerdere passagiers hebben volgens haar geklaagd, maar de leiding van het schip wist niet goed om te gaan met de agressieve Italianen. "De kapitein heeft gezegd dat hij ze moeilijk overboord kan gooien."
  Wat een toestanden! Had de kapitein niet de dichtstbijzijnde kustwacht of marine om hulp kunnen roepen om deze vechtersbazen van boord te halen?

 • #2
  Wel erg tegenstrijdige verhalen.

  Een passage:

  RTL meldt:
  Er was veel kritiek op het management van het schip. Dat greep dagenlang niet in, ook al werd er van alle kanten gevraagd om de vechtersbazen op te sluiten. Die leken het vooral gemunt te hebben op Australische passagiers.
  Veel mensen hadden tijdens de reis geklaagd bij de kapitein, maar die kon er weinig aan doen. "Wat wil je dat ik doe? Ze overboord zetten?", zou hij hebben gezegd.

  De Telegraaf meldt:
  Alle aanwezige beveiligers moesten worden ingezet om de vechtersbazen uit elkaar te houden.
  De vastgenomen passagiers kregen ’huisarrest’ in hun hut. Zes volwassen mannen, drie tieners en veertien van hun familieleden werden bij de eerstvolgende haven verwijderd van het schip.
  Carnival Cruise Lines zegt dat de veiliging volgens hen adequaat ingegrepen heeft toen een klein groepje de regels overtrad.
  Vriendelijke groet, Hans.

  "Om de kracht van het anker te voelen moet men de storm trotseren". (Pas als je iets ernstig meemaakt, weet je op wie je kan vertrouwen).

  Reactie

  Working...
  X