Mededeling

Collapse
No announcement yet.

Britse vrouw al week vermist op cruiseschip van Disney

Collapse
X
 
 • Filter
 • Tijd
 • Show
Clear All
new posts

 • Britse vrouw al week vermist op cruiseschip van Disney

  Britse vrouw al week vermist op cruiseschip van Disney
  LOS ANGELES - Op een cruiseschip van Disney wordt een Britse vrouw van 24 jaar al bijna een hele week vermist. Gisteren arriveerde het schip op haar eindbestemming en meerde aan op de thuisbasis in Los Angeles, waar de ouders van Rebecca Coriam uit het Engelse Chester naartoe zijn gereisd. 'Becca' was in dienst van Disney Cruise Line en begeleidde er kinderen.

  Sinds dinsdag is er al geen spoor van leven meer van Rebecca Coriam, nadat ze niet kwam opdagen voor haar werk op de Disney Wonder. Dat schip maakte een cruise van zeven dagen langs de westkust van Mexico. "We weten gewoon niet wat er met haar gebeurd is en net dat is het ergste", aldus de moeder van Rebecca. "We moeten uitvinden wat er gebeurd is."

  Bahama's
  Even voor haar verdwijning, zou Rebecca nog getelefoneerd hebben vanaf het schip. "De politie zegt dat ze weten wat Rebecca gezegd heeft, maar ze willen het ons nog niet vertellen", aldus de mee naar LA afgereisde neef van het meisje, Trish Davies. "We moeten het verdere onderzoek afwachten."

  Gisteravond zou het schip op een nieuwe cruise vertrokken zijn. Omdat de Disney Wonder in de Bahama's geregistreerd is, handelt de politie aldaar verder de zaak af. Ook de Mexicaanse marine en de Amerikaanse kunstwacht zijn betrokken.

  Hele schip afgezocht
  De verantwoordelijken van Disney Cruise Line zeggen dat ze snel alle nodige instanties hebben ingelicht over de verdwijning. Ze hebben ook verschillende keren het hele schip afgezocht, de laatste keer was zaterdag. "We hebben al het mogelijke al gedaan om Rebecca Coriam terug te vinden", aldus een woordvoerder van Disney. "Haar verdwijning is een erg spijtige zaak voor Disney Cruise Line. We houden nauw contact met de familie van Coriam en helpen hen waar we kunnen."

  Schrikken
  Andere passagiers op de cruise werden ingelicht over de verdwijning en gevraagd uit te kijken naar haar. "Ze hebben via de intercom gemeld dat er iemand van de bemanning vermist was, om te vragen of we er op wilden letten", aldus een reiziger. "Dat was wel even schrikken. Plots lette iedereen wat beter op zijn kinderen." De Disney Wonder kan 2.500 passagiers en 1.000 bemanningsleden vervoeren.

  28/03/11 08u57


  www.ad.nl
  --
  disney cruises.jpg
  Groetjes uit Zeeland,

  Willem Cool

 • #2
  Re: Britse vrouw al week vermist op cruiseschip van Disney

  Ik heb net eens even op het www gekeken, maar volgens mij is ze nog steeds vermist. Ik vrees het ergste

  Reactie

  Working...
  X